<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

PromoGames_main_photo

 

Пакет Facebook игри

Много е важно феновете във Facebook страницата Ви да бъдат запознати с продуктите Ви и това, което предлагате. Важно е и колко фена имате на страницата.  Facebook игрите са тези, които ги увеличават и по атрактивен начин ги запознават с бизнеса Ви.

 

 

Какво да очаквате?

Нашият екип анализира Вашите продукти и предложения, и генерира идеи за сценарии на игрите. След одобрение от Ваша страна, игрите се стартират и започват да работят за Вас.

Единственото нещо, което е необходимо, е да осигурите символична награда. Останалите ангажименти по наблюдение на игрите, избиране на победител, уведомяването му и т.н. се осъществява от нашия екип.

 

 

 

Игрите

 

бутон_2-1 

"Отговори на въпроса"

Феновете трябва да изпълнят задача свързана с това, което предлагате. Да намерят определен продукт на сайта Ви, да разберат текущата Ви промоция или адреса на магазина Ви.

Виж такава игра

бутон_2-2 

"Избери си продукт"

Един от най-добрите начини феновете да опознаят продуктите Ви е да ги разгледат и да си изберат това, което най-много им харесва. Няма друг начин хиляди хора да разгледат внимателно това, което предлагате срещу награда от няколко десетки лева.

Виж такава игра

 бутон_2-3

"Фотоконкурс"

За да участват в играта, феновете трябва да качат снимка в приложението на тема която сме определили. След това започва гласуване за най-атрактивна снимка. Така се трупат нови фенове на Вашата страница.

Виж такава игра

 

 

 


____PromoGames

 Пробвайте игра

 

 

  

 

Преимущества

 

 button_1

Увеличение на феновете

Искате да имате много фенове? Игрите са най-ефективният начин за увеличението им. Новите Ви фенове ще знаят за Вас и Вашите продукти, и ще имат позитивно отношение.

 button_2

Запознаване с продуктите

За разлика от много други методи за увеличаване на феновете, игрите се фокусират върху запознаването на феновете с това, което предлагате. Проучванията показват, че познаваемостта се увеличава с над 78%.

 button_3

Само правилните хора

Допълнителното промотиране на игрите, чрез реклама в социалната мрежа, се извършва само на подходящи за Вашия бизнес хора и води до висока ефективност и резултати.

 button_4

Трите най-успешни игри

В годините на развитие на социалните мрежи, три игри се доказаха, като най-успешни и ефективни. Ние го включихме в пакета PromoGames.

  Games_with_Prizes_Logos

 

 

 

 

PromoGames_Bundle

 

 

 

 

____PromoGames

 Пробвайте игра