Създаване на имейлинг база

Защо имейлинг?

Защото цените за реклама във Facebook и Google ще се увеличават с близо 30% на година, а цените на вашите продукти не.

Facebook ограничава все повече достъпът до вашите фенове, за да получава приходи от реклама. Само имейлингът е канал, в който на практика себестойността клони към 0.

Само имейли ли?

Освен хората заинтересовани да получават информация от сайта, ние събираме и потенциални клиенти, които искат да разберат как могат да ползват вашите услуги, продуктите или решение. Те явно попълват от какво имат нужда и очакват да им се обадите.

Към това ние добавяме и модерните push notifications, чрез които можем да изпращаме съобщения директно на мобилните телефони и Интернет браузърите.

Защо да събираме имейли?

Защото СПАМ-ът съсипва името ви и настройва хората срещу вас. Той вече и не работи. Какво по-важно нещо от това да си създадете актив от огромна база хора, които реално се интересуват от това, което предлагате.

Ние мотивираме клиентите си да го правят и това развива бизнеса им дългосрочно. Колкото по-голям обем от посетители имате, толкова по-бързо ще започнете изградите базата.

Как?

Поставяме инструменти на сайта Ви, които събират информация от посетителите, преди да го напуснат. Имейлите попадат директно в имейлинг софтуера и се сегментират по това колко са активни на сайта. Така можем да съберем хиляди имейли на месец.

Безплатна телефонна консултация


Какво получавате?  • Обстойно разглеждане на сайта от специалист;

  • Събиране на необходимата информация;

  • Диагностициране на евентуални проблеми при продажбите;

  • Насоки и съвети за развитие и подобрение на ефективността на сайта.