Развитие на бранд

Развитие на бранд

Някои си мислят, че бранд изграждат мултинационалните компании с огромни рекламни бюджети. Нищо подобно. Всеки има нужда от добро и познато име, даже всеки един човек.

Компаниите, осъзнали това продават много по-ефективно от другите - непознати за потенциалните си клиенти. Ние знаем това прекрасно.

Интернет е тази медия, която позволява това да се прави изключително успешно, с яснота за всички основни показатели като awarenes, engagement, response и всичко, което вълнува огромната мултинационална компания. При това без големите бюджети.

Как?

За да можеш да направиш най-доброто трябва добре да познаваш бранда в детайли. Затова ние отделяме време да поговорим, да питаме,да анализираме. След това познавайки всички тънкости на Интернет маркетинга правим концепция включваща тези канали и подходи, които най-добре биха постигнали търсените цели за достигане до хора и ангажирането им. Facebook Игри, LinkedIn маркетинг, високоефективна Facebook реклама, дисплейна реклама в партньорската мрежа на Google са един от най-добре работещите за това.

Разликата

Заради огромните бюджети създаването и налагане на бранд се прави на кампании. Това, което ние правим е по-различно. Ние оптимизираме модела за налагане на бранд и това ни позволява да го правим непрекъснато, отчитайки разрастване на познаваемостта на продуктите и желанието за закупуване.

Другата огромна разлика е събиране на контактна информация за потенциалните клиенти и съгласието да получават информация от бранда. Този подход с времето създава огромен актив от контакти, които се таргетират по имейл и чрез push notification на компютрите и мобилните телефони.

Безплатна телефонна консултация


Какво получавате?  • Обстойно разглеждане на сайта от специалист;

  • Събиране на необходимата информация;

  • Диагностициране на евентуални проблеми при продажбите;

  • Насоки и съвети за развитие и подобрение на ефективността на сайта.