Google Adwords - повече нови клиенти сега

Представете си, че Ви предстои ремонт у дома и Ви трябват майстори, които да свършат работата. Какво правите?

Разпитвате познати и търсите в интернет. Влизате в Googlе, пишете „ремонти София“. Търсачката услужливо Ви отваря няколко хиляди препратки, в които се споменават тези думи. Нямате време да прегледате всички, затова се спирате на една от първите връзки, която Ви прави впечатление. Кликвате върху нея и вече сте в сайт за строително-ремонтни дейности. Звъните на контакти и наемате бригада. Ето, че току-що Google Ви превърна в реален клиент на въпросната фирма.

Въпросът е, защо точно нейният сайт е бил преди всички останали в резултатите? И как сайтът на Вашата фирма да бъде сред първите, които потребителят ще види, когато потърси услуга или продукт в мрежата?

Отговорът е: реклама с Google Adwords. Страницата на строителната фирма е имала реклама в Google Adwords и затова сте забелязали първо нея над останалите резултати.

Фирма Ител разполага с опитни ad words специалисти, които се грижат за създаването и оптимизирането на Adwords реклами за фирмени сайтове.

Опитайте трафика от Google


Какво включва теста?  • Предварителна анализ на сайта с Google Analytics;

  • Няколкодневна тестова кампания с Google AdWords;

  • Анализ на възможността на сайта да конверира посетители в клиенти.
  • Ако заплатите 30 лв. (без ДДС), ще получите бонус ваучер от 90 лв. (без ДДС) и ще може да рекламирате за 120 лв. (без ДДС).