Имейл маркетинг

Защо?

При всички клиенти, на които сме стартирали тази услуга се забелязва очевиден ефект във вид на продажби или запитвания. В България този канал се подценява, вероятно защото се бърка със СПАМ. Имейл маркетингът е безплатен и поддържа контакт с потенциалните ви клиенти. Знаете, че някои от тях имат нужда от време, за да решат.

За мен ли е?

Няма бизнес или организация, за което този канал да не е подходящ. Ние можем да ви разкажем какво можете да получите от него. Звъннете ни или ни изпратете имейл.

Как?

Ние имаме екип, който е овладял тънкостите на комуникация и продажби чрез имейл. Те развиват това от години и правят клиентите ни щастливи. Използваме иначе стандартен софтуер като MailChimp, който е чудесен инструмент в ръцете на професионалисти. С него ние правим стотици хиляди левове продажби всеки един месец.

Какво може да се очаква?


Истина е, че има огромно значение как е направен самият имейл. Ако той е добър резултатът като продажби е очевиден. При някои клиенти още първият месец води до допълнителни продажби от порядък на десетки хиляди лева. Представяте ли си 30 000 лв. продажби без разход и вие не го правите? Ужасно е нали ?

Ние имаме за клиенти - хотели, които след като са събрали имейли от сайта си, успяват с имейлинг да направят стотици резервации на месец. Това им спестява комисионите към тур операторите.


Безплатна телефонна консултация


Какво получавате?  • Обстойно разглеждане на сайта от специалист;

  • Събиране на необходимата информация;

  • Диагностициране на евентуални проблеми при продажбите;

  • Насоки и съвети за развитие и подобрение на ефективността на сайта.