<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

google_adwords

Представете си, че Ви предстои ремонт у дома и Ви трябват майстори, които да свършат работата. Какво правите?

Разпитвате познати и търсите в интернет. Влизате в Googlе, пишете „ремонти София“. Търсачката услужливо Ви отваря няколко хиляди препратки, в които се споменават тези думи. Нямате време да прегледате всички, затова се спирате на една от първите връзки, която Ви прави впечатление. Кликвате върху нея и вече сте в сайт за строително-ремонтни дейности. Звъните на контакти и наемате бригада. Ето, че току-що Google Ви превърна в реален клиент на въпросната фирма.

Въпросът е, защо точно нейният сайт е бил преди всички останали в резултатите? И как сайтът на Вашата фирма да бъде сред първите, които потребителят ще види, когато потърси услуга или продукт в мрежата?


Отговорът е: реклама с Google Adwords. Страницата на строителната фирма е имала реклама в Google Adwords и затова сте забелязали първо нея над останалите резултати.

Фирма Ител разполага с опитни ad words специалисти, които се грижат за създаването и оптимизирането на Adwords реклами за фирмени сайтове.

 

Рекламата с Google Adwords е предпочитана от клиентите ни, защото:

  • излиза на първа и всяка следваща страница в www.google.bg;

  • клиентът сам определя ключовите думи, с които да излиза в резултатите при търсене;

  • клиентът сам определя бюджета, който да инвестира, а ние му препоръчваме най-добрия вариант;

  • рекламата води директно към сайта на клиента.

 

 Вземи 90 лв. ваучер подарък