<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Рекламата в нашите онлайн каталози е много важна за всеки бизнес. С наша помощ ще повишите интереса към дейността си и ще генерирате нови клиенти.

Point.bg е първият по рода си специализиран онлайн каталог на търговските и административни обекти в България.

Нямате собствен фирмен сайт, а искате потребителите лесно да Ви откриват в глобалната мрежа?
Участието в Point.bg е най-добрият заместител. Изработката му става в рамките на 2 работни дни като Вие не се ангажирате с нищо – нашият екип поема цялата поддръжка.

Имате собствен фирмен сайт, но той не оправдава Вашите очаквания?
Участието в Point.bg Ви осигурява излизане на челни позиции в Googlе при търсене на Вашия отрасъл, продукти, услуги и името на фирмата. Получавате професионално представяне в интернет на преференциална цена.

Eдин път направила своята регистрация в съответната категория, фирмата получава добро позициониране в Google заради качествената поддръжка на нашите каталози в търсачката. Независимо от дейността, големината и населеното място, в което се намирате – ако искате да бъдете намирани лесно и бързо в Google, то Вие непременно трябва да присъствате в Point.bg.

Участието в Point.bg осигурява индивидуално представяне на всеки Ваш обект, независимо от броя им. Едно от големите предимства на този продукт е възможността потребителят да сравнява и избира между всички търговци в дадена категория, отсявайки най-подходящия по прецизно зададени критерии. Благодарение на Point.bg Вие ще бъдете не само търсени, но и лесно намирани.

Вашето присъствие в Point.bg може да бъде на
2 различни нива на абонамент – Преференциалeн и VIP.

Разгледайте нашите абонаменти тук:
http://www.point.bg/subscription

 

Имате въпроси? Очакваме ги

pointbg

point_bg_12