<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Catalog.bg съдържа български фирми и бизнес организации с пълно описание на тяхната дейност, продукти и услуги.

Участието в Catalog.bg осигурява присъствие на фирмата Ви в онлайн каталог разделен на сектори, според вида дейност. Всяка фирма е представена с подробно описание на услугите, които предлага и контактна информация.

Нямате собствен фирмен сайт?
Участието в Catalog.bg е най-добрият заместител. Изработката му става в рамките на 2 работни дни като Вие не се ангажирате с нищо – нашият екип поема цялата поддръжка.

Имате собствен фирмен сайт, но той не оправдава Вашите очаквания?
Участието в Catalog.bg Ви осигурява едно наистина добро позициониране в Googlе при търсене на Вашия отрасъл, продукти, услуги и името на фирмата. Получавате професионално представяне в интернет на преференциална цена.

В зависимост от количеството продукти и услуги, които предлагате и обема информация, който желаете да публикувате, ние Ви предлагаме три различни нива на абонаментСтандартен, Преференциалeн и VIP.

В стремежа ни клиентите на Catalog.bg да бъдат максимално улеснени и информирани, нашият екип създаде лесна за употреба система за отчети. Всеки наш клиент получава уникален активен линк, с чийто помощ може подробно да се запознае с развитието на

Ние държим на своите клиенти и се стремим те да бъдат максимално информирани. За целта изпращаме подробни отчети за това колко посещения има клиентската им страница във www.catalog.bg, кои ключови думи са използвани за да ги открият и от къде точно потребителите са попаднали на тяхното представяне.

Разгледайте нашите абонаменти тук:
http://www.catalog.bg/info_prices

 

Попълнете формата и ще получите 100 лв. подарък от нас:

 

pc_cbg-1

 

catalog_bg_12

 

* Ваучерът важи за услуги, които не сте използвали от нас до момента.