<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Голям банер (VIP)

41__300x236_vip_banner

Големият банер разбира нуждите на големия бизнес!
Вниманието на потребителите е свещеният Граал за бизнес посланието.
Провокирането му изисква наличието на определени компетенции и ползването на доказана методика. Големият банер в Catalog.bg отъпква пътя Ви към потенциалните клиенти.

Екипът ни ще изслуша Вашите представи и идеи, и ще ги изобрази в рамките на голям банер. Той ще представлява дейността Ви във всички вътрешни страници на catalog.bg. По този начин всеки посетител на сайта ще се засече очи в очи с Вашия бизнес.
От Вас зависи дали ще бъдете забелязани.

ТОП банер

40__300x236_top_banner

Насочете прожекторите към Вашия бизнес!
Повече от 10 години Catalog.bg е лидер на пазара в най-бързо развиващия се сегмент – интернет представяне на фирми. Професионализмът и иновативността, които влагаме, помагат на хиляди компании да рекламират успешно своя бизнес.
Catalog.bg дава възможност всеки ден на 10 000 уникални потребители да намерят информацията, която търсят.

ТОП банерът излиза винаги при търсене на ключова дума и в отрасъл, с гарантирани стотици хиляди импресии на месец, предвид 1 000 000 посещения на каталога месечно.
Първото нещо, което потребителите виждат, е фирмата с най-голяма рекламна позиция. Днес Ви предлагаме Вие да бъдете тази фирма.

Малък банер

38__300x236_maluk_baner

Малък банер – големи резултати!
Чрез подходящо подбрани изображения и провокативни фрази, можете да превърнете малкия банер в масивно забележително послание.

Браншът на Catalog.bg, в който развивате дейността си, ще бъде маркиран с подписа Ви – Вашия банер. Пригответе си и дълъг списък с ключови думи, и фрази, по които е важно да бъдете откривани.
Размерът невинаги има значение.

Ползите за Вашата фирма:

business_man-1

  • Ефективно представяне на фирмата и привличане на интерес към продуктите й;
  • Голям допълнителен трафик към фирмената Ви страница;
  • Изграждане на имидж и разпознаваемост на марката;
  • Привличане на повече клиенти и партньори;
  • Получавате подробни справки за посещенията;

 

 

 

 

Имате въпроси? Очакваме ги