<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Стартира eTel EmailCollection!

Публикувано от: Найден Илиев

Намерете ме в:

27.01.17 12:07

Какво?

Горди сме да обявим старта на уникална масова услуга, която събира информация за посетителите на сайта Ви и създава база данни, която да се използва за маркетинговото им развитие.

Stop! Don't Go..png

 

Как?

Софтуерът наблюдава поведението на сайта и когато посетителят започне да го напуска (exit intent), той бива прихванат и му се предлага да остави информация за себе си. Реално заинтересованите от това, което предлагате, се регистрират и така всеки ден събирате ценен актив от потенциални клиенти.

При натрупване на база от 1 500 записа може да започне маркетиране.

emailcollection logo.png

 

Защо?

Такъв подход на работа е широко разпространен в чужбина, но в България все още масово се пренебрегва.

Тъй като цените на рекламата постоянно растат, правилният подход е да се започне събирането на база от потенциални клиенти незабавно.

 

Колко?

Цената на тази услуга е изключително ниска и започва от 25 лв. на месец, като инсталирането и настройките са безплатни.

Получават се периодични репорти за обема на натрупаната база и се прави оптимизация на ефективността.

 

Къде е уловката? :)

Няма уловка. Цената е ниска, защото до голяма степен процесът е автоматизиран. Важно е обаче да знаете, че сайтът Ви трябва да има определен обем от посетители (иначе няма на кого да събираме информация). Колкото повече, толкова по-добре, но поне  2000-3000 посещения на месец можем да приемем за минимум.

 

Как да активирам услугата?

За да се активира услугата, моля попълнете формата по-долу. Ще имате възможността да коментирате конкретните особености на Вашия сайт.

Надяваме се тази услуга да Ви бъде от помощ!

 

 

Теми: Имейл маркетинг

    

Абонамент за статиите