<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

99% от посетителите на сайта си отиват...

Публикувано от: Найден Илиев

Намерете ме в:

23.01.17 14:56

...и то остават абсолютно анонимни. Не знаем нито техните телефонни номера, нито имейл - НИЩО.

И ако те търсят нещо конкретно в Интернет, вероятно ще отидат при нашия конкурент и може там да направят покупка.

Ужасно, нали?!

Това е факт - convertion rate на средностатистическия сайт е около 1%. Т.е. при 100 посетителя, само 1 ще купи, ще ни звънне по телефона или ще ни изпрати имейл.

Какво сме направили ние за това?

Ние знаем, че голямата част от хората, посещаващи сайта, не са готови да купят или пък нещо в нашите продукти не им допада. Те обаче биха дали имейла си, за да получават важна информация от вас, отстъпка или дребен подарък. Те имат интерес към вас, имат позитивно отношение, но не могат да вземат решение да купят все още.

Заради това създадохме услугата eTel EmailCollection. При нея на сайта се поставя код, който следи поведението на посетителя по сайта и в момента, в който той започне да го напуска и вече ще бъде загубен му предлага да даде имейла си, за да получава важна информация.

 


 

Така всеки ден от нормалния трафик на сайта ви ние събираме вашите потенциални клиенти.

Цената на услугата започва от 24,50 лв (без ДДС) в зависимост от периода на заплащане. Няма инсталационни такси и ние правим всичко. Вашият администратор само трябва да качи кода.

Ще получавате периодични справки за натрупването на база.

Какво ще правим с тези потенциални клиенти?

Когато базата достигне 1500 имейла може да upgrade-нем услугата към eTel EmailMarketing и да започнем да продаваме. В рамките на тази услуга изпращаме на потенциалните клиенти имейл всяка седмица, което води да продажби, резервации или телефонни обаждания - с две думи до резултати.

 

Безплатна експертна оценка за EmailCollection можете да заявите тук.

 

 

Теми: Имейл маркетинг

    

Абонамент за статиите