<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ител започва да предлага retargeting услугите на румънската компания Retargeting.biz

Публикувано от: Найден Илиев

Намерете ме в:

01.02.17 14:00

large.png

 

Знаете ли какво е ретаргетинг?

 

Честно казано, не съществува стратегия за онлайн маркетинг, която да работи успешно без тази технология. Магазините, които не използват този канал, не функционират оптимално, единствено пилеят своите посетители, съответно и своите бюджети за платена реклама. 

С няколко думи, чрез употребата на инструменти за ретаргетинг, магазините могат да анализират поведението на своите посетители в момента, в който достъпят сайта, а веднага след това да започнат профилиране. След профилиране, с помощта на интелигентни алгоритми, инструментите за ретаргетинг сами определят какви маркетингови дейности да предприемат, за да визуализират реклами с продуктите, от които клиентът се интересува. Тези реклами ще бъдат визуализирани в социалните мрежи, чрез динамични банери в партньорски мрежи, както и чрез автоматизирани имейл съобщения и онсайт известия, които ще предложат намаление на клиента, за да се върне и завърши своята поръчка.

 

Раят за онлайн магазините! :)

 

Колегите от румънската софтуерна компания Retargeting.biz са довели това до съвършенство. Тяхното решение просто работи като магия! Всички клиенти, при които интегрирахме решението на Retargeting, постигнаха повишение на продажбите и по-добра ефективност при месечните разходи за маркетинг. 

Именно поради тази причина, в края на миналата седмица беше сключен договор за сътрудничество, по силата на който eTel предлага услугата за България, за да подпомогне българските онлайн магазини да я внедрят чрез консултации и техническа помощ.

 

Безплатен webinar на темата

 

Горди сме да ви съобщим, че решихме да организираме безплатен Webinar на 09.02.2016 год., от 14:00ч със следната тема - Оптимизиране на продажбите на онлайн магазин с Ретаргетинг. Присъствието е задължително! :) 

Можете да се регистрирате от връзката по-долу. В случай, че не можете да присъствате, регистрирайте се, ще ви изпратим видеозапис!

 

 Безплатна регистрация

 

Ще се радваме да ви разкажем в детайли за магията на ретаргетинга.

 

Теми: Имейл маркетинг

    

Абонамент за статиите