<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=450134955177888&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

eTel - Дигитална Маркетинг Агенция

ABOUT_US

Ител е дигитална маркетинг агенция, с основен бизнес модел - грижа за клиента в сферата на интернет услугите, комуникациите и информационните технологии.


Предоставяме на нашите клиенти конкретни решения, съобразени с техния бизнес по всички направления, в Интернет маркетинга - медийни канали, включително социални мрежи, онлайн реклама, корпоративни сайтове и хостинг, оптимизация за търсачки и реклама. Работим със сертифицирани Google специалисти, за да осигурим най-високо ниво на професионално обслужване и да отговорим на специфичните бизнес цели на нашите клиенти.


С цел привличане на клиенти, в началото на 2014 г. стартирахме инициатива наречена “Как да привлечем клиенти от Интернет”. В нея са включени различни статии, семинари, webinar-и и видеоматериали, свързани с Интернет маркетинга, като основен фокус на кампанията са социалните мрежи.


В момента над 200 компании са поверили Facebook бизнес страниците си да бъдат развивани от Ител. На месечна база общия reach в социалните мрежи, чрез услуги на Ител надминава 10 милиона контакта.


Като част от тази кампания, работим и партнираме успешно с няколко големи представители на игралната индустрия – Palms, Eldorado, Finix. Заедно изпълняваме проекти по директен маркетинг и lead generation (стратегия за набиране на нови клиенти) във Facebook. Разработваме инициативи, свързани с популяризация на казината и игралните зали, като всички те са съобразени със Закона за хазарта.


От 2014 г. фирмата е и официален Social media партньор на Балканското изложение на развлекателната и игралната индустрия (BEGE Eхро), което се провежда ежегодно в
София.


Ако имате интерес и желаете да бъдете наш доверен партньор, ще се радваме да установим добро и коректно бъдещо сътрудничество!